KodoVŽivetja | Maja Kraljič

DATUM: sreda, 6. januar 2020 | 18.00
LOKACIJA: interneti
STREAM: https://public.vid.arnes.si/KodoV%C5%BDivetja

'Kodiranje zvočne krajine v živo'

S pomočjo zvočnih posnetkov iz berlinske zvočne krajine bomo ustvarjale_i in poustvarjale_i zvočna doživetja v odprtokodnem programu TidalCycles.

Delavnica je namenjena začetnicam in začetnikom kodiranja v živo, saj bomo na delavnici po kratkem uvodu v zvočne krajine spoznali vse korake, od snemanja zvoka na javnih površinah do urejanja zvočnih posnetkov v odprtokodnem programu Audacity ter uporabe posnetkov za izgradnjo zvočnih doživetij s kodiranjem v živo. Pri kodiranju bomo uporabljali program TidalCycles.

TidalCycles si lahko pred pričetkom delavnice prenesete in namestite s pomočjo navodil za namestitev oz. pridite na namestitveno uro v torek 5. januarja 2021 ali uro pred začetkom delavnice.

PRIJAVE:

Svoje prijave s kratkim življenjepisom (1-2 stavka) in motivacijo za udeležbo pošljite do 4. januarja na: delavnica@ljudmila.org.

Udeležba na delavnici je brezplačna, število mest na delavnici pa je omejeno.

---

Produkcija: Ljudmila, laboratorij za znanost in umetnost v sodelovanju s konzorcijem osmo/za.

Dogodke podpira Oddelek za kulturo Mestne občine Ljubljana. Projekt je del partnerske mreže On-the-Fly, ki je sofinancirana s strani Evropske Unije, program Ustvarjalna Evropa.

With:

Maja Kraljič

Maja Kraljič je spletna razvijalka, ki gradi feministični internet z odprtokodnim programjem. V svojem prostem času vodi digitalne delavnice, raziskuje kodo, se igra z glasbo, filmom in 3D prostori. Maja je del berlinske koderske skupnost in je članica Lezbično-feministične Univerze.

Supported by: