V2V | Kokot x Drolec

*

Predstavitevni cikel dogodkov V2V v letu 2020 otvarjata Tim Kokot in Gašper Drolec! Image removed.

VJ tandem se že več let pojavlja večinoma na underground klubskih dogodkih, svoje projekcije pa vključuje tudi v naravno okolje. Njune dinamično strukturirane projekcije se napajajo iz dimanike glasbe, kar bo gonilo tudi za tokratno projiciranje.

Srečanja organizira Društvo Ljudmila, laboratorij za znanost in umetnost v sodelovanju s Konzorcijem osmo/za. Dogodke podpirata JSKD in Oddelek za kulturo Mestne občine Ljubljana. Posamezne izvedbe srečanj podpirata Ministrstvo za kulturo RS in Evropski regionalni razvojni sklad.

Sodelujoči:

Tim Kokot

Tim Kokot je VJ, ki se ukvarja z mappingom, videom, tehniko luči in reprodukcijo zvoka. Njegove projekcijske vsebine, ki so sestavljene iz mešanja barv in oblik, poganja glasba. Poleg projiciranja v klubskih prostorih, projekcije vključuje tudi v naravo.

Gašper Drolec

Gašper Drolec (VJ Tvoja mtka) je VJ, ki se ukvarja z videom, ozvočevanjem in organizacijo dogodkov ter s produkcijo ambientalne glasbe. VJ pot je začel na Trnovski plaži in jo nadaljeval na ljubljanski klubski sceni. Od post-apokaliptičnih semplov in obskurnih kemijskih reakcij, so njegove vsebine postale čedalje bolj abstraktne.

S podporo: